Tandarts Budel

U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan tandheelkundige zorg voor het hele gezin.

Persoonlijke aanpak

Kwaliteit, preventie, hoogwaardige zorg en de vertrouwensband tussen u en de tandarts vormen de pijlers van onze praktijk. Voor angstige patiënten nemen we de tijd en bieden wij de juiste persoonlijke begeleiding. Om te zorgen dat u ontspannen in de tandartsstoel zit, leggen we iedere stap van de behandeling zorgvuldig uit. We zijn ervan overtuigd dat heldere uitleg en deskundige zorg bijdragen aan een betere ervaring voor de patiënt. Daarom krijgt u de ruimte om vragen te stellen en nemen we tijdens een afspraak de tijd voor u.

Zoekt u een tandarts in Budel met een persoonlijke aanpak, een tandarts die naar u luistert, alle tijd voor u neemt én waar u snel terecht kunt? Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw gebit weer stralen.

Zo toveren wij een lach op uw gezicht

Uw tanden zijn het visitekaartje waarmee u een eerste indruk maakt. Mooie en sterke tanden dragen bovendien bij aan een gezonde spijsvertering en een vitaal lichaam. Kortom, een goede gezondheid begint bij een verzorgd gebit. Bij Mondzorgcentrum Truijen werken uitsluitend zeer ervaren deskundigen, waardoor u bent verzekerd van kwalitatief hoogstaande behandelingen en resultaten. We behandelen iedere patiënt op maat en zorgen ervoor dat u van tevoren goed geïnformeerd wordt over de inhoud van onze behandelingen en de daarbij behorende kosten.

Om een fris en gezond gebit te behouden, hanteren we een halfjaarlijkse of jaarlijkse preventieve controle. Deze controle is nodig om beschadiging aan het gebit te voorkomen en geen ingrijpende behandelingen achteraf te hoeven uitvoeren.

Onze tandarts

Mijn naam is Diana Sofineti, vanaf heden de nieuwe tandarts bij Mondzorg Truijen. Ik heb een Roemeens / Canadese achtergrond. In 2019 ben ik in tandheelkunde afgestudeerd aan de universteit van Cluj Napoca met mijn eindstage in Toronto Canada. Mijn passie is het helpen van patiënten met het doel de mondgezondheid te verbeteren zodat men de deur uit loopt met een mooie gezonde glimlach.

Bovendien werk ik heel graag met kinderen en blijf ik altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in mijn vak. Momenteel ben ik bezig met een studie met de meest innovatieve beugel-Invisalign. Dit is een onzichtbare beugel die u zelf in en uit de mond kunt halen.

In mijn vrije tijd probeer ik mijn best te doen om te integreren in de prachtige Nederlandse cultuur en tot nu toe denk ik dat ik hier succesvol in ben. Mijn werkdagen zijn donderdag en binnenkort vrijdag. Ik hoop u snel te ontmoeten in deze leuke praktijk.

Spoedtandarts Budel

Heeft u met spoed een tandarts nodig in Budel? Bel 0495-755539 of maak gebruik van onderstaande button wanneer het om een spoedgeval gaat en we zorgen ervoor dat we u zo snel mogelijk helpen.

Om 24/7 spoedservice te kunnen garanderen buiten reguliere openingstijden zijn wij aangesloten bij de spoeddienst bij De Tandartsenpost te Eindhoven.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom

Wij nemen nieuwe patiënten aan! Meld u direct aan voor onze tandartspraktijk in Budel. Tijdens de eerste afspraak worden er meestal foto’s van uw gebit gemaakt en wordt uw mondgezondheid gecontroleerd. Om een stralend gebit te creëren of om het te behouden, maken wij in overleg met u een behandelplan op maat.

Contact tandarts Budel

Contact opnemen met Mondzorgcentrum Truijen in Budel gaat snel en eenvoudig. Klik hieronder op de knop en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever even persoonlijk contact? Bel ons dan op 0495-755539.