Beoordeeld met een 9.7

Tandarts Budel

U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan tandheelkundige zorg voor het hele gezin.

Persoonlijke aanpak

Kwaliteit, preventie, hoogwaardige zorg en de vertrouwensband tussen u en de tandarts vormen de pijlers van onze praktijk. Voor angstige patiënten nemen we de tijd en bieden wij de juiste persoonlijke begeleiding. Om te zorgen dat u ontspannen in de tandartsstoel zit, leggen we iedere stap van de behandeling zorgvuldig uit. We zijn ervan overtuigd dat heldere uitleg en deskundige zorg bijdragen aan een betere ervaring voor de patiënt. Daarom krijgt u de ruimte om vragen te stellen en nemen we tijdens een afspraak de tijd voor u.

Zoekt u een tandarts in Budel met een persoonlijke aanpak, een tandarts die naar u luistert, alle tijd voor u neemt én waar u snel terecht kunt? Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw gebit weer stralen.

Zo toveren wij een lach op uw gezicht

Uw tanden zijn het visitekaartje waarmee u een eerste indruk maakt. Mooie en sterke tanden dragen bovendien bij aan een gezonde spijsvertering en een vitaal lichaam. Kortom, een goede gezondheid begint bij een verzorgd gebit. Bij Mondzorgcentrum Truijen werken uitsluitend zeer ervaren deskundigen, waardoor u bent verzekerd van kwalitatief hoogstaande behandelingen en resultaten. We behandelen iedere patiënt op maat en zorgen ervoor dat u van tevoren goed geïnformeerd wordt over de inhoud van onze behandelingen en de daarbij behorende kosten.

Om een fris en gezond gebit te behouden, hanteren we een halfjaarlijkse of jaarlijkse preventieve controle. Deze controle is nodig om beschadiging aan het gebit te voorkomen en geen ingrijpende behandelingen achteraf te hoeven uitvoeren.

Nieuwe patiënten van harte welkom

Wij nemen nieuwe patiënten aan! Meld u direct aan voor onze tandartspraktijk in Budel. Tijdens de eerste afspraak worden er meestal foto’s van uw gebit gemaakt en wordt uw mondgezondheid gecontroleerd. Om een stralend gebit te creëren of om het te behouden, maken wij in overleg met u een behandelplan op maat.

Bij Mondzorgcentrum Truijen vindt u alle zorg onder één dak. Naast de afspraken en behandelingen bij één van onze tandartsen, kunt u bij een eventuele doorverwijzing direct een volgende afspraak inplannen met één van onze andere specialisten. 

Twijfelt u nog om een afspraak te maken met onze tandarts? Wij verwelkomen u graag in onze praktijk zodat u kennis kunt maken en de sfeer kunt proeven. We beantwoorden ook graag al uw vragen en heten u van harte welkom.

Spoedtandarts Budel

Heeft u met spoed een tandarts nodig in Budel? Bel 0495-755539 of maak gebruik van onderstaande button wanneer het om een spoedgeval gaat en we zorgen ervoor dat we u zo snel mogelijk helpen.

Om 24/7 spoedservice te kunnen garanderen buiten reguliere openingstijden zijn wij aangesloten bij de spoeddienst bij De Tandartsenpost te Eindhoven.

Contact tandarts Budel

Contact opnemen met Mondzorgcentrum Truijen in Budel gaat snel en eenvoudig. Klik hieronder op de knop en vul het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Liever even persoonlijk contact? Bel ons dan op 0495-755539.

Contact

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495 – 75 55 39.

Praktijk Mondzorgcentrum Truijen
Nieuwstraat 42
6021HT, Budel

In geval van spoed, belt u met de praktijk telefoonnummer: 0495 – 75 55 39.

Buiten onze openingstijden belt u met de Tandartsenpost Eindhoven. Het spoednummer is 040 – 31 11 915

Tussen 22:00 uur en 08:00 uur is de Tandartsenpost Eindhoven uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen, zoals ondraaglijke pijn, trauma of nabloedingen.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
Telnr 040-3111915
www.tandartsenposteindhoven.nl