Beoordeeld met een 9.7

Reguliere tandheelkunde

U kunt bij ons terecht voor een compleet pakket aan tandheelkundige zorg voor het hele gezin.

Periodieke controle

Minstens één keer per jaar, wordt u door uw tandarts uitgenodigd voor een periodieke controle. Afgestemd op de gezondheid van uw gebit en tandvlees, bepalen wij samen met u wat de beste tussenperiode is voor uw herhaalafspraken. Afhankelijk van uw mondgezondheid, kan dit variëren van 6 tot 12 maanden. In sommige gevallen kan ook een periode van 3 maanden worden aangeraden.

Persoonlijke aanpak

De periodieke controle geeft inzicht in ziekteprocessen, afwijkingen of ontwikkelingsstoornissen aan tanden en kiezen, het tandvlees, de slijmvliezen en het kauwstelsel.

Elke 2 tot 5 jaar worden bij de meeste patiënten röntgenfoto’s gemaakt van de kiezen. Hierop is te zien of er zich tandbederf tussen de kiezen of onder oude vullingen voordoet. De tandarts, of één van onze andere professionals, kan u zo nodig demonstreren hoe u het beste uw gebit kunt reinigen.

Afhankelijk van de verkregen inzichten tijdens een controle verwijzen wij u zo nodig door naar een collega met specifieke vaardigheden zoals een orthodontist, kaakchirurg of mondhygiënist.

Regelmatig langskomen voor een controle is belangrijk. Door vroegtijdig in te grijpen kan onnodige schade namelijk aan uw gebit of tandvlees worden voorkomen.

Veel onder één dak

Omdat wij binnen ons mondzorgcentrum veel specialismen onder één dak aanbieden, kunt u in veel gevallen de volledige zorg op één plek ontvangen.

Zo kunt u bij ons terecht voor het vullen van gaatjes, sealen en kroon- en brugwerk, tandsteen verwijderen/reinigen en voor wortelkanaalbehandelingen. Ook kunt u bij Truijen uw tanden laten trekken.

Bij ons kunt u ook terecht voor het bleken van uw tanden, of voor een doorzichtige beugel.

In goede handen

Heeft u angst voor de tandarts?  Onze tandarts gaat uiterst voorzichtig en begripvol te werk. 

Voor kinderen is een bezoek aan de tandarts vaak niet prettig. Onze tandarts werkt graag met kinderen en neemt hier ook alle tijd voor.

Tandarts Diana Sofineti

Gepaste trots

Tevreden patiënt aan het woord

Contact

Bent u op zoek naar reguliere mondzorg in regio Budel?

Neem dan nu contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van een stralend en gezond gebit.

Contact

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495 – 75 55 39.

Praktijk Mondzorgcentrum Truijen
Nieuwstraat 42
6021HT, Budel

In geval van spoed, belt u met de praktijk telefoonnummer: 0495 – 75 55 39.

Buiten onze openingstijden belt u met de Tandartsenpost Eindhoven. Het spoednummer is 040 – 31 11 915

Tussen 22:00 uur en 08:00 uur is de Tandartsenpost Eindhoven uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen, zoals ondraaglijke pijn, trauma of nabloedingen.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
Telnr 040-3111915
www.tandartsenposteindhoven.nl