Beoordeeld met een 9.7

Werken bij Mondzorgcentrum Truijen

Mondzorgcentrum Truijen is een dynamisch bedrijf dat continue in beweging is.
We zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons team.

Denk jij dat je past in ons groeiende team?

Actuele vacatures

Wil jij werken in een moderne dorpspraktijk met een klein en gezellig team? Lees dan snel verder! Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een tandarts voor 1-2 dagen per week (aantal uren en startdatum in overleg). Je werkt samen met een tandprotheticus, tandtechnicus, implantoloog, mondhygiënist en assistenten.

Jij als tandarts
Als tandarts ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de mondzorggezondheid van de patiënten, periodieke controles en evaluaties, je stelt individuele behandelplannen op, preventie en curatie werkzaamheden. Ook stuur je de assistenten aan en zorgt voor een correcte dossiervorming. Gedrevenheid en nauwkeurigheid zijn kwaliteiten die bij jou geheel bekend zijn.

Dit wordt jouw nieuwe werkplek
• Een fijne dorpspraktijk met kwalitatieve hoogwaardige behandelingen.
• Een praktijk met huiskamergevoel waar de patiënt zich snel op zijn gemak voelt. De sfeer is hier gezellig, zowel tussen collega’s als naar de patiënten.
• Een jong en modern bedrijf met een gastvrij en energiek team

Samenwerking
Wij staan open voor meerdere vormen van samenwerking, dit kan in overleg worden afgestemd.
– contracttype in overleg
– uitstekende salaris/honorering

Big smile?
Top, we komen graag met je in contact. Stuur een mail met je CV en motivatie naar info@mondzorgtruijen.nl. Bij vragen kun je ons ook altijd bellen op 0495-755539.

Ben jij een mondhygiënist(e) of volg je momenteel een opleiding tot mondhygiënist(e)?
Dan is deze functie waarschijnlijk echt iets voor jou!

Bij Mondzorgcentrum Truijen zijn we namelijk op zoek naar een mondhygiënist(e) voor minimaal 1 dag in de week. We bieden de nodige flexibiliteit m.b.t. werkdagen en uren, binnen een werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en met een open bedrijfscultuur.

Als mondhygiënist binnen Mondzorgcentrum Truijen ben jij dé specialist voor de parodontale zorg. Je werkt samen met de tandarts met wie je verantwoordelijk bent voor de mondgezondheid van de patiënten.

Een diploma als mondhygiënist(e) is wenselijk, maar ook als student kun je bij ons terecht. Naast een functie in loondienst bieden we ook de mogelijkheid om als ZZP-er bij ons aan de slag gaan.
In beide gevallen word je onderdeel van ons jong en hecht team, en werk je samen met ons aan de stralende lach van al onze patiënten.

Spreekt deze vacature jou aan?

Stuur dan een e-mail met je CV en/of motivatie naar info@mondzorgtruijen.nlBij vragen kun je ons ook altijd bellen op 0495-755539.

Wil je werken met je handen binnen een functie met een goed toekomstperspectief?
Ter ondersteuning van ons mondzorgcentrum zijn wij op zoek naar een tandtechnicus of assistent tandtechnicus.

Als tandtechnicus vervaardig je werkstukken ten behoeve van een gebitsprothese. Je werkt in opdracht van een tandarts of tandprotheticus.

Mondzorgcentrum Truijen is gericht op de uitneembare voorzieningen en implantologie. Wij hebben meerdere behandelkamers en zijn voorzien van een eigen tandtechnisch laboratorium.
We zijn een erkend leerbedrijf waarbij het volgen van de BBL opleiding Tandtechniek mogelijk is. Dit houdt in dat je één dag in de week naar school gaat en 4 dagen bij ons op locatie werkzaam bent. Werk je liever meer of minder uren? Ook dit is bespreekbaar.

De werkzaamheden bestaan uit een breed scala aan tandtechnische handelingen met betrekking tot de gebitsprothese zoals:

  • gipswerk
  • lepels en beetplaten
  • afwerken en polijsten
  • reparaties en rebasingen
  • opstellen en afmodelleren


Daarnaast blijven wij als jong en modern bedrijf inspelen op de toekomst. Denk hierbij aan steeds verdere ontwikkeling op het gebied van digitalisering en het 3D printen van een kunstgebit.

Spreekt deze vacature jou aan? Stuur dan een e-mail met je CV en je motivatie naar info@mondzorgtruijen.nl. Bij vragen kun je ons ook altijd bellen op 0495-755539.

Wil jij werken in een moderne dorpspraktijk met een klein en gezellig team? Lees dan snel verder!

Wegens toenemende drukte zijn wij op zoek naar een tandartsassistent voor +- 2-4 dagen per week (aantal uren en startdatum in overleg).

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en implantoloog. Je weet precies hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van bestellingen, omloop werkzaamheden, het opruimen van de sterilisatieruimte en diverse baliewerkzaamheden. Een uitdagende baan met een goed salaris, afwisselende taken en goede doorgroeimogelijkheden!

Interesse? Bekijk dan snel de vacature op onze website of neem direct contact op met Guido Truijen via info@mondzorgtruijen.nl of 0495-755539.

Eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar, dat is waar het bij ons om draait. Een werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt, en waar we naast hard en resultaatgericht werken samen ook veel plezier maken. Geen voelbare hiërarchie, maar een open bedrijfscultuur. Dát is waar we bij Mondzorgcentrum Truijen voor staan.

Binnen ons jong en hecht team heerst dan ook een prettige en informele sfeer. Deze sfeer zie je ook terug in de huiselijke inrichting van onze praktijk.

Eerlijkheid, openheid en respect voor elkaar, dat is waar het bij ons om draait. Een werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt, en waar we naast hard en resultaatgericht werken samen ook veel plezier maken. Geen voelbare hiërarchie, maar een open bedrijfscultuur. Dát is waar we bij Mondzorgcentrum Truijen voor staan.

Binnen ons jong en hecht team heerst dan ook een prettige en informele sfeer. Deze sfeer zie je ook terug in de huiselijke inrichting van onze praktijk.

Als professionele mondzorgverleners werken we écht samen, met alle disciplines onder één dak. We houden de lijntjes kort, en zorgen voor een gevarieerd aanbod voor al onze patiënten. Zo bieden we iedereen de beste zorg, want wij vinden dat iedereen recht heeft op een stralende lach.

Werken bij

Open sollicitatie

Mondzorgcentrum Truijen is een dynamisch bedrijf dat continue in beweging is. We zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons team.

Wij hebben bij Truijen plek voor iedereen die bereid is om goed samen te werken, te groeien en een positieve bijdrage te leveren voor onze patiënten. Als mondzorgcentrum bieden wij een breed arsenaal aan diensten aan, waardoor er altijd kansen liggen voor een mooie samenwerking.

Denk jij dat je past in ons groeiende team? Hopelijk werken we binnenkort samen aan de stralende lach van al onze patiënten.

Laten we eens kennis maken!

Vul hier je gegevens in, en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op:

CV uploaden - max 10MB - doc, docx of pdf

Contact

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495 – 75 55 39.

Praktijk Mondzorgcentrum Truijen
Nieuwstraat 42
6021HT, Budel

In geval van spoed, belt u met de praktijk telefoonnummer: 0495 – 75 55 39.

Buiten onze openingstijden belt u met de Tandartsenpost Eindhoven. Het spoednummer is 040 – 31 11 915

Tussen 22:00 uur en 08:00 uur is de Tandartsenpost Eindhoven uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen, zoals ondraaglijke pijn, trauma of nabloedingen.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
Telnr 040-3111915
www.tandartsenposteindhoven.nl