Beoordeeld met een 9.7

Denturist Mondzorgcentrum Truijen

In mijn praktijk ben ik werkzaam als tandprotheticus, maar in België wordt mijn beroep Denturist genoemd. Als denturist neem ik opdrachten aan van tandartsen, toekomstige prothesedragers, prothesedragers, implantologen, kaakchirurhen en gelaatsprothetische artsen. Het aanmeten en vervaardigen van alle uitneembare voorzieningen in de mond is mijn vak. Als denturist ontwikkel en plaats ik dus volledige gebitsprothese, een gedeeltelijke gebitsprothese, een immediaatprothese of een klikgebit op implantaten. Zoals gezegd werk ik ook in opdracht van, maar u kunt ook zonder verwijzing bij mijn praktijk terecht. wat de maken heeft met gebitsprotheses.

Mijn werkzaamheden als denturist

Mijn werk is heel erg afwisselend zo geef ik voorlichting en advies over hoe een prothese het best onderhouden kan worden, verwijs in u door indien dit nodig is naar een arts, tandarts of implantoloog. Uiteraard is één van mijn hoofdtaken als denturist dat ik volledige of partiële prothesen aanmeet en plaats. 

Als denturist verzorg ik het proces van zowel het aanmeten en plaatsen van uw kunstgebit. Ik neem hierin uw persoonlijke wensen mee. Allereerst wordt er gewerkt aan een proefprothese van was. Deze zal dan zowel door uzelf op esthetisch gebied als door mij op technisch gebied beoordeelt worden. Zijn we beiden tevreden? Dan wordt de prothese afgemaakt en vervolgens geplaats. U heeft gemiddeld zes bezoeken nodig voordat u kunstgebit geplaatst is.

Het voordeel van een denturist

U bent niet de enige die een volledige of gedeeltelijke gebitsprothese nodig heeft. Maar liefst miljoen Nederlanders hebben een denturist bezocht en dragen een prothese. Helaas zijn er heel vele mensen die veel ongemakken ervaren van hun prothese.

In mijn praktijk staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Ik wil mensen écht geven wat ze nodig hebben. Daarom zult u in mijn praktijk ook voelen dat er ruimte en tijd is om ook uw eigen wensen mee te nemen. Ik wil net als u dat uw tandprothese comfortabel zit en dat het resultaat er mooi en natuurlijk uitziet. Alsof het uw eigen tanden zijn. 

Contact

Informatie opvragen

Neem gerust contact met ons op als u een intakegesprek wilt met onze denturist. We zullen samen uw wensen en klachten doorlopen en een behandelplan opstellen. Ik zal toegewijd zijn om u een mooi en gezond resultaat prothese te verzorgen. 

Ik kan u de nodige informatie verstrekken en met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte kosten en vergoeding zijn.

Vult u het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539.

Contact

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495 – 75 55 39.

Praktijk Mondzorgcentrum Truijen
Nieuwstraat 42
6021HT, Budel

In geval van spoed, belt u met de praktijk telefoonnummer: 0495 – 75 55 39.

Buiten onze openingstijden belt u met de Tandartsenpost Eindhoven. Het spoednummer is 040 – 31 11 915

Tussen 22:00 uur en 08:00 uur is de Tandartsenpost Eindhoven uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen, zoals ondraaglijke pijn, trauma of nabloedingen.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
Telnr 040-3111915
www.tandartsenposteindhoven.nl