Beoordeeld met een 9.7

Kunstgebit laten aanmeten of repareren?

Tandtechniek van Tandprotheticus Mondzorgcentrum Truijen

Mondzorgcentrum Truijen realiseert alles voor u op het gebied van tandtechniek. Reparatie of aanmeten van een nieuw kunstgebit is één van onze specialismen.

Wie een goed gebit heeft staat er geen moment bij stil, maar veel mensen hebben gebitsproblemen. Dit varieert van een slecht zittend kunstgebit, verkleurde of beschadigde tanden, kiezen die niet meer optimaal functioneren of zelfs geheel verdwenen zijn. Wij bieden u functionele en cosmetische oplossingen die ervoor zorgen dat uw gebit de tand des tijd weer kan weerstaan. Wij beschikken over een professioneel laboratorium waar wij onze protheses en kunstgebitten eigenhandig vervaardigen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wat kost een nieuw kunstgebit?

Een kunstgebit wordt door de meeste verzekeringsmaatschappijen grotendeels vergoed. In veel gevallen zelfs tot 75 procent. Als u een volledige tandverzekering hebt dan is het kunstgebit vaak zelfs gratis.

Wat kost de reparatie van een kunstgebit?

De reparatie van een kunstgebit is zelfs met een basisverzekering vaak helemaal gratis. Worden de kosten door de verzekering niet helemaal gedekt dan krijgt u van tevoren altijd een prijsopgave van ons.

Mijn kunstgebit is stuk, wat moet ik doen?

U kunt na een telefonische afspraak direct bij ons langs komen. Uw kunstgebit repareren we vaak binnen een uur, zodat onnodige ongemakken worden voorkomen.

Wanneer mag ik mijn kunstgebit laten vervangen?

Wilt u voor een volledige vergoeding in aanmerking komen dan moet uw oude prothese minimaal zes jaar oud zijn. Binnen die periode kunnen wij uw kunstgebit laten reviseren. Deze reparatie valt vaak binnen de verzekering is zal daardoor gratis kunnen worden uitgevoerd.

Hoe moet mijn kunstgebit onderhouden?

Op deze vraag is niet één antwoord van toepassing, omdat niet iedere mond gelijk is. Voor tips en advies bekijk daarom onderstaande onderhoudskaart.

Kunstgebit tandtechniek : vrijblijvend advies

Wij voorzien onze patiënten altijd van gedegen advies en leveren kwaliteit in al onze producten en diensten. Onze vriendelijkheid is voor ons een vanzelfsprekendheid en voor u een garantie voor het leveren van topservice.

Contact

Informatie opvragen

Heeft u problemen met uw gebitsprothese, krijgt u voor de eerste keer een kunstgebit, of heeft u graag informatie over een behandeling?

Ik kan u de nodige informatie verstrekken en met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte kosten en vergoeding zijn.

Vult u het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539.

Contact

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495 – 75 55 39.

Praktijk Mondzorgcentrum Truijen
Nieuwstraat 42
6021HT, Budel

In geval van spoed, belt u met de praktijk telefoonnummer: 0495 – 75 55 39.

Buiten onze openingstijden belt u met de Tandartsenpost Eindhoven. Het spoednummer is 040 – 31 11 915

Tussen 22:00 uur en 08:00 uur is de Tandartsenpost Eindhoven uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen, zoals ondraaglijke pijn, trauma of nabloedingen.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
Telnr 040-3111915
www.tandartsenposteindhoven.nl