Beoordeeld met een 9.7

Binnen Mondzorgcentrum Truijen behandelen we veel Belgische patiënten. Onze praktijk in Budel ligt namelijk op enkele minuten rijden vanuit Hamont-Achel, en is ook goed te bereiken vanuit Pelt en Bocholt.  

Van onze Belgische patiënten krijgen wij regelmatig te horen dat er onduidelijkheden zijn wat betreft vergoedingen voor mondzorg in Nederland. Dit kan een drempel zijn om bij ons langs te komen. Echter, zijn er nauwelijks verschillen in de vergoedingen.

Afhankelijk van uw behandeling, wordt de mondzorg in Nederland, en dus ook bij Truijen, deels of zelfs volledig vergoed.

Daarbij hebben wij op dit moment geen wachtlijst, en kunt u per direct bij ons terecht.

Video afspelen

Vergoeding Belgische mutualiteit

Tandartskosten kunnen bij de Belgische Mutualiteiten worden ingediend. In principe gelden in Nederland dezelfde regels voor de terugbetaling als in België.

Wij hebben geen RICIF-registratie. Daardoor kunnen wij geen gebruik maken van de remgeld regeling. De gemaakte kosten zullen daarom vooraf aan ons betaald dienen te worden. Na verwerking van de afdeling buitenlandse betalingen, van de desbetreffende mutualiteit, vindt er een terugbetaling plaats. Wij adviseren om met de begroting bij de Mutualiteit te informeren wat de hoogte van de terugbetaling zal zijn om naderhand verrassingen te voorkomen.

Een intake of adviesgesprek bij de tandprotheticus voor een kunstgebit is geheel vrijblijvend. Bij de implantoloog of tandarts wordt een consult berekend.

Werkzaam in of pensioen vanuit Nederland?

Woont u in België en werkt u in Nederland dan valt u onder een Nederlandse zorgverzekering. Bent u in het verleden werkzaam geweest in Nederland en krijgt u pensioen vanuit Nederland, dan bent u vermoedelijk verzekerd bij het CAK oftewel het Zilveren Kruis Buitenlands Recht. Ook dan vallen de kosten onder deze verzekering.

Tandarts en mondzorg Pelt en Bocholt

Een deel van onze patiënten is woonachtig in Pelt of Bocholt. Als mondzorgcentrum bieden we verschillende behandelingen aan onder één dak. Wij kunnen afspraken op elkaar afstemmen, waardoor u tijd spaart. Zo kan een bezoek over de grens zeker de moeite waard zijn.

Omdat wij op dit moment geen patiëntenstop hebben, kunt u direct bij ons terecht.

Woont u dus in Pelt of Bocholt en bent u op zoek naar een tandarts, implantoloog of tandprotheticus? Neem ook dan gerust contact met ons op, of kom even op bezoek bij onze praktijk voor een kennismakingsgesprek.

Tandarts en Mondzorg Hamont-Achel

Mondzorgcentrum Budel is makkelijk en snel te bereiken vanuit Hamont-Achel.

Ook voor patiënten uit Hamont-Achel leveren wij de beste mondzorg.
Woont u dus in Hamont-Achel en bent u op zoek naar een tandarts, implantoloog of tandprotheticus? Neem dan gerust contact met ons op, of kom even op bezoek bij onze praktijk voor een kennismakingsgesprek.

Kennismaken

Ons mondzorgcentrum

Specialisten

Veel onder één dak

Omdat wij binnen ons mondzorgcentrum veel specialismen onder één dak aanbieden, kunt u in veel gevallen de volledige zorg op één plek ontvangen. Zo kunt u bij ons terecht voor restauraties, kroon- en brugwerk, tandsteen verwijderen/reinigen, wortelkanaalbehandelingen, trekken van tanden en kiezen maar ook voor implantologie bent u bij ons aan het juiste adres. 
Bij ons kunt u ook terecht voor het bleken van uw tanden, of voor een doorzichtige beugel.

Wij beschikken over een eigen tandtechnisch laboratorium. Zodoende houden we de lijntjes kort en zorgen we ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

In goede handen

Heeft u angst voor de tandarts?  Onze tandarts gaat uiterst voorzichtig en begripvol te werk. Voor kinderen is een bezoek aan de tandarts vaak niet prettig. Onze tandarts werkt graag met kinderen en neemt hier ook alle tijd voor.

Contact

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495 – 75 55 39.

Praktijk Mondzorgcentrum Truijen
Nieuwstraat 42
6021HT, Budel

In geval van spoed, belt u met de praktijk telefoonnummer: 0495 – 75 55 39.

Buiten onze openingstijden belt u met de Tandartsenpost Eindhoven. Het spoednummer is 040 – 31 11 915

Tussen 22:00 uur en 08:00 uur is de Tandartsenpost Eindhoven uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen, zoals ondraaglijke pijn, trauma of nabloedingen.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
Telnr 040-3111915
www.tandartsenposteindhoven.nl