Beoordeeld met een 9.7

Vaste constructie

Kunsttanden en kiezen die verschroeft zitten op implantaten

Heeft u nog eigen tanden en kiezen die er op korte termijn uit moeten en ziet u op tegen het krijgen van een uitneembaar kunstgebit? Misschien is een vaste constructie dan wel iets voor u?

Wat is een vaste constructie

Dit zijn kunsttanden en kiezen die verschroeft zitten op implantaten. U kunt dit dus niet zelf uit de mond halen. Zo kunt u zorgeloos lachen, praten en eten. Deze constructie wordt meestal op 4 maar ook soms op 6 implantaten geplaatst. Het wordt ook wel all on 4 of all on six genoemd

Voordelen vaste constructie

Nadelen vaste constructie

Contact

Alles onder 1 dak

Bij Mondzorgcentrum Truijen beschikken wij over een implantoloog, een tandarts, een tandprotheticus en een eigen tandtechnisch laboratorium. Zodoende bent u voor implantaten met vaste constructie bij ons aan het juiste adres. Alle behandelingen vinden volledig bij onze praktijk plaats.

Afspraak maken

Of een vaste constructie voor u een geschikte oplossing is hangt onder andere af van de huidige situatie van uw gebit, uw wensen en uw budget. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Gepaste trots

Tevreden patiënt aan het woord

Contact

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495 – 75 55 39.

Praktijk Mondzorgcentrum Truijen
Nieuwstraat 42
6021HT, Budel

In geval van spoed, belt u met de praktijk telefoonnummer: 0495 – 75 55 39.

Buiten onze openingstijden belt u met de Tandartsenpost Eindhoven. Het spoednummer is 040 – 31 11 915

Tussen 22:00 uur en 08:00 uur is de Tandartsenpost Eindhoven uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen, zoals ondraaglijke pijn, trauma of nabloedingen.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
Telnr 040-3111915
www.tandartsenposteindhoven.nl