Beoordeeld met een 9.7

Beste Individuele Mondzorg in Weert voor uw Kunstgebit

Bent u op zoek naar de beste mondzorg in Weert en omstreken voor uw nieuwe kunstgebit of gebitsprothese?

Dan kiest u voor de hoogste kwaliteit in combinatie met de minste inspanning? U hoeft uw huis niet eens uit, want ik kom naar u toe.

Waarom zou u naar een praktijk toe gaan, als ik ook naar u thuis toe kan komen?

Mondzorgcentrum Truijen is een tandprothetische praktijk die zich richt op mensen die minder mobiel zijn en zorg behoeven omtrent de gebitsprothese. Deze dienst wordt aangeboden aan huis in uw eigen stoel en in uw eigen vertrouwde omgeving. Waarom zou u naar een praktijk toe gaan, als ik ook naar u thuis toe kan komen?

Wanneer u snel in het bezit wilt zijn van een nieuw kunstgebit, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Binnen één week kan uw nieuwe kunstgebit klaar zijn. 

Ik ben tevens gespecialiseerd in het vervaardigen van een noodgebit of noodprothese en het maken van een klikgebit op implantaten. Ook voor een gedeeltelijke prothese zoals een frameprothese of een plaatje kunt u bij mij terecht. 

Ik heb een hiervoor een nauwe samenwerking met tandartsen en een implantoloog in de omgeving Weert. Ik regel de gehele behandeling met u ‘van A tot Z’. U hebt enkel persoonlijk contact met mij want ik ben uw vaste aanspreekpunt.

Ik kom graag vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek in Weert en omstreken

Ik ben zowel tandtechnicus als tandprotheticus. Ik meet daarbij de prothese aan en vervaardig daarbij ook het techniekwerk in mijn eigen laboratorium met de beste methodes en professionele materialen.

U kunt bij mij tevens terecht voor het opvullen of repareren van het kunstgebit en ook hiervoor kom ik bij u thuis.

Mijn werkgebied is regio Weert en omstreken. Denk hierbij dus ook aan Nederweert, Stramproy, Kelpen-Oler, Ospel, Ospeldijk, Leveroy, Heibloem, Meijel, Heythuysen, Baexem, Roggel, Roermond, Grathem, Maarheeze, Budel, Soerendonk en Someren.

Ik ben gecontracteerd met de meeste zorgverzekeraars. Wanneer u voor de eerste keer een gebitsprothese krijgt of wanneer uw oude gebitsprothese aan vervanging toe is, kom ik graag vrijblijvend bij u langs voor een intakegesprek.

Contact

Informatie opvragen

Heeft u problemen met uw gebitsprothese, krijgt u voor de eerste keer een kunstgebit, of heeft u graag informatie over een behandeling?

Ik kan u de nodige informatie verstrekken en met u de mogelijkheden bespreken. Middels een begroting kunt u bij de zorgverzekering informeren wat uw exacte kosten en vergoeding zijn.

Vult u het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495-755539.

Contact

Wilt u graag vrijblijvend meer informatie of wilt u een afspraak maken?

Vul dan het contactformulier in, stuur een mail naar info@mondzorgtruijen.nl of neem telefonisch contact op via 0495 – 75 55 39.

Praktijk Mondzorgcentrum Truijen
Nieuwstraat 42
6021HT, Budel

In geval van spoed, belt u met de praktijk telefoonnummer: 0495 – 75 55 39.

Buiten onze openingstijden belt u met de Tandartsenpost Eindhoven. Het spoednummer is 040 – 31 11 915

Tussen 22:00 uur en 08:00 uur is de Tandartsenpost Eindhoven uitsluitend bereikbaar voor acute spoedgevallen, zoals ondraaglijke pijn, trauma of nabloedingen.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
Telnr 040-3111915
www.tandartsenposteindhoven.nl